Vind studenten voor jouw projecten.
Middels Rebell kan je snel en eenvoudig ambitieuze studenten vinden uit ieder kennisveld, die aansluiten bij jouw bedrijf en behoeftes. Middels het werken op projectbasis kan je op een flexibele manier ontdekken of een student ook ná haar studie een geschikte match is.

Wanneer er een student wordt aangenomen vragen wij daar een eenmalige fee voor op basis van een no-cure no-pay beleid: onze diensten zijn geheel kosteloos tot dat je een student via ons aanneemt.

De hoogte van de fee is een basis tarief van af 150 euro per maand + 15% van wat je de student uitbetaald. De vergoeding voor de student kan je volledig zelf bepalen en kan zowel per uur of voor het volledige project zijn.

Wanneer wij kandidaten aanleveren en je besluit om met een student samen te werken heb je afhankelijk van de duur van het project een bedenktijd. Binnen deze bedenktijd kunnen wij nog opzoek gaan naar nieuwe kandidaten, na deze periode bieden wij ondersteuning bij de gekozen student maar is het niet meer mogelijk om te switchen.

Ben jij opzoek naar een student en akkoord met de algemene voorwaarden? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op.
We hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnenkort contact op!
Oops! Er ging iets mis bij het indienen. Heb je alles ingevuld?